Senaste nytt

Härunder kan du läsa om det senaste rörande Brodda Stuteri.

September 2019

Vi fick ännu en miljonär bland våra uppfödningar när Viking Brodde vann Walter Lundbergs Memorial på nytt Svenskt rekord; 1.14,0/3140m!

Racing Brodda vann Svenskt StoDerby, vilket vi är mycket glada för. Stort Grattis till alla som varit med och bidragit till denna framgång!

Vi säljer tretton hästar på Kriterieauktion 2019, varav fem är våra egna; Avenue Brodda, Jessica Brodda, Lover Brodde, Party Brodda, Wish Brodda och de andra; Bold Lane, Chance Lane, Lex Lane, Max Lane, Arabell, Höwings Arktur, Luna di Quattro och Steady Cash är inackorderade, alla uppfödda och uppväxta på Brodda Stuteri. Klicka på namnen för att se filmer på hästarna eller gå in på ASVT:s Trottex Kriterieauktion 2019 för mer information om auktionen.

Augusti 2019

Racing Brodda och Call Me Brodda tog sig vidare till Finalen i Svenskt StoDerby efter en snygg dubbel i det sista uttagningsloppet på Jägersro den 21 augusti.

Vi säljer sju hästar på Sweden International Yearling Sales på Wenngarn den 13 augusti 2019, varav två är våra egna; Classic Brodde och Gandalf Brodde och de andra;Bird Lane, Check Lane, Chief Lane, Labyad Bros och Steady Victory är inackorderade, alla uppfödda och uppväxta på Brodda Stuteri. Klicka på namnen för att se filmer på hästarna eller gå in på Sweden International Yearling Sales 2019 för mer information om auktionen.

Juli 2019

Racing Brodda tog en strålande 2:aplats i StoChampionatet, vilket vi är mycket glada för. Det är den 5:e andraplatsen i StoChampionatet för vår del.
Systern till Racing Brodda, Race Brodda samt Shadow Brodde säljs på Selected Yearling Sales på Nyköbing Falster, Danmark den 31 juli. Klicka på namnen för att se filmer på hästarna eller gå in på Selected Yearling Sales för mer information om auktionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s